DESPRE NOI

Cine suntem?

Service Laptop & Desktop DrAlex IT a fost infiintat in 2007 cu o singura misiune: sa aduca un excelent serviciu de reparatii de calculatoare in Bucuresti. Pasiunea noastra pentru excelenta este cea care ne-a inspirat sa ne deschidem afacerea si continua sa ne conduca si astazi. 
Oferim servicii de consultanta IT, mentenanta periodica atat pentru laptop-uri cat si pentru desktop-uri, instalare sistem de operare Windows & IOS, configurare retele Wireless si LAN, configurare optiuni de back-up pentru documentele mult indragite si multe alte servicii despre care veti gasi toate informatiile necesare in paginile site-ului nostru. Facem tot posibilul sa ne pliem pe cerintele dumneavoastra astfel incat rezultatul sa fie unul surprinzator de placut.
Toate reparatiile noastre sunt autorizate si convenabile pentru clientii nostri, ceea ce ii mentine fericiti si multumiti de rezultate. Vino sa ne vizitezi in sediul nostru din Blvd. Iuliu Maniu nr 57 (vizavi de Piata Veteranilor) sau ne poti contacta folosind numeroasele metode.

De ce sa ne alegi pe noi?

1

Timp scurt de solutionare

Datorita furnizorului autorizat, componentele necesare reparatiei ajung in aceeasi zi.

2

Diagnosticare

Diagnosticarea este gratuita si asa va ramane.

3

Garantie

Oferim garantie la orice interventie minim 6 luni.

4

Suport tehnic

Chiar si dupa ce ai ridicat echipamentul de la noi, beneficiezi de suportul nostru tehnic. FARA COSTURI !