REPARATIE BALAMALE LAPTOP REPARATIE CARCASA LAPTOP

Reparatie balamale laptop & Reparatie carcasa laptop

Nu toate laptopurile sunt facute din materiale rezistente! Sau poate ca sunt, insa tocmai ti-ai scapat laptopul pe jos… Nu esti sigur, dar totusi crezi ca ai nevoie de reparatie carcasa laptop sau reparatie balamale laptop? Ce ar fi sa ne acorzi putina atentie?

De obicei, carcasele laptopului se deterioreaza cu timpul, fie din vina noastra sau nu. De obicei apar probleme cu balamalele si ai nevoie de reparatie balamale laptop! Insa, in unele cazuri sunt sanse ca doar carcasa sa necesite reparatie si atunci ai nevoie de reparatie carcasa laptop. Totusi esti in locul potrivit, ne ocupam de orice tip de reparatie sau inlocuire carcasa laptop, inlocuire sau reparatii balamale laptop

Echipa noastra de technicieni profesionisti se ocupa cu mare precizie de aceste probleme!

REPARATIE CARCASA LAPTOP?

  • Am scapat laptopul pe jos, si l-am spart in colt.
  • Laptopul a cazut de pe birou, s-a spart carcasa.
  • Mi s-a desprins carcasa din anumite puncte la laptop.

Pot fi multe motive ce iti dau de inteles ca ai cu siguranta nevoie de reparatie carcasa laptop sau reparatie balamale laptop. Indiferent de motiv, noi te asiguram ca iti rezolvam problema rapid! O reparatie dureaza in medie 1-2 zile! In cazul in care este necesara inlocuirea piesei respective te asiguram ca ne ocupam in maxim o zi dupa ce piesa de care este nevoie ajunge la noi in service!

 

REPARATIE BALAMALE LAPTOP?

  • Capacul laptopului nu mai sta deschis sau se deschide greu
  • Cand deschid capacul laptopului se aude un sunet urat
  • Am scapat laptopul pe jos si de atunci se deschide capacul foarte greu
  • Ai nevoie de reparatie balamale laptop atunci cand acestea sunt desprinse din capac

Balamalele unui laptop sunt prinse in capacul laptopului si in bottomcase-ul acestuia. Prinderile balamalelor sunt formate din gauri cu suporturi turnate din plastic. Acestea de obicei la un impact mai puternic se uzeaza si se strica, insa exista posibilitatea, cu timpul, din cauza prafului si a altor mizerii stranse acolo, balamalele sa devina sensibile si sa se blocheze. Odata cu un impact acestea au sanse de 80% sa se rupa sau strambe. In aceste cazuri din pacate ai nevoie de inlocuire balamale laptop. Pentru a te ferii de acest lucru pe viitor iti recomandam sa efectuezi o mentenanta laptopului periodica!

PIESE OEM

Fie ca este vorba de o reparatie a carcasei sau de reparatie balamale laptop, folosim doar piese de la producator!

IEFTIN

Poti sta linistit! Preturile incep de la 200 lei dar te asiguram ca iti vor ramane si bani de iesit la o pizza cu prietenii! Fiecare operatiune beneficiaza de garantie.

reparatie carcasa balamale laptop

Balamalele laptopului se pot strica din mai multe motive, si atunci stii ca ai nevoie de reparatie balamale laptop, printre care:

1. Uzură și abuz: Deschiderea și închiderea constantă a laptopului poate cauza uzură pe balamale în timp. De asemenea, tratarea necorespunzătoare a laptopului sau deschiderea capacului cu forță pot duce la deteriorarea balamalelor.

2. Calitatea materialelor: Balamalele de laptop sunt fabricate din metal sau plastic și pot fi de calitate variabilă în funcție de producător. Balamalele mai slabe pot să se deterioreze mai ușor.

3. Suprasolicitare: Dacă laptopul este frecvent deschis sau închis cu brutalitate, acest lucru poate duce la stres mecanic asupra balamalelor, ceea ce le poate deteriora în timp.

4. Cauze neprevăzute: Anumite evenimente neprevăzute, cum ar fi căderea laptopului sau aplicarea unei presiuni excesive asupra capacului, pot provoca deteriorarea balamalelor.

 

În general, este important să tratezi laptopul cu grijă și să eviți manevrele brutale pentru a prelungi viața balamalelor. Dacă balamalele se strică, este recomandat să consulți un tehnician pentru a le repara sau înlocui.