Mentenanta laptop & mentenanta calculatoare profesionala inseamna ca utilizam cele mai bune materiale (pasta termoconductoare, paduri termice) pentru ca dispozitivul dumneavoastra sa fie ca unul nou.

Inamicul ascuns

Praful este inamicul #1 in cazul oricarui ansamblu electronic, provocand foarte usor supraincalzirea sistemului hardware si scurtcircuitarea acestuia.

Suna
DrAlex IT

Ce include o mentenanta laptop & mentenanta calculatoare profesionala?

Curatare de praf. Inlocuire pasta termica. Reconditionare ventilatoare. Recalibrare balamale. Verificarea functionalitatii tuturor componentelor. Cosmetizare vizuala.

Suna
cost curatare ps
DrAlex IT

Care este costul acestui serviciu?

Costurile incep de la 100 lei pentru o mentenanta laptop basic (curatare praf, inlocuire pasta termoconductoare, reconditionare ventilator/ventilatoare) si poate urca pana la 250 lei pentru o mentenanta laptop / calculatoare profesionala.

Suna
DrAlex IT

Care sunt cele mai afectate componente din cauza prafului?

Procesorul si chip-ul grafic, acestea 2 fiind cele care se incalzesc cel mai rapid si au nevoie constanta ca sistemul de racire sa functioneze in parametrii optimi. De asemenea, costul inlocuirii acestora este si cel mai ridicat in majoritatea cazurilor.

Suna
Service laptop & reparatii calculatoare Sector 6. Service Apple, Dell, HP, Lenovo, Asus, Acer, Toshiba. Instalare Windows. DIAGNOSTICARE GRATUITA!
DrAlex IT

La ce perioada de timp este recomandata efectuarea serviciului de mentenanta ?

Recomandam efectuarea acesteia o data la 12 luni, iar in cazul echipamentelor folosite intens pentru gaming sau editare grafica la 6-8 luni.

Suna
instalare windows & suita microsoft office
DrAlex IT

De ce este vitala functionarea sistemului de racire in parametrii optimi?

Daca sistemul dumneavoastra nu beneficiaza de o racire corespunzatoare, mentenanta laptop si mentenanta calculatoare periodica exista riscul ca anumite componente sa se supraincalzeasca si sa se arda iar costul ulterior al reparatiei fiind mult mai mare decat daca ar fi fost prevenit acest lucru.

Suna
mentenanta calculatoare
DrAlex IT

Cand ai nevoie de mentenanta laptop?

Atunci cand laptop-ul se incalzeste / ventilatorul este zgomotos / se inchide brusc / functioneaza lent / a trecut mai mult de 12 luni de la ultima mentenanta / acesta nu mai functioneaza in parametri optimi, mai mult ca sigur ai nevoie de acest serviciu.

Suna
service laptop reparatii calculatoare sector 6
DrAlex IT

Acest serviciu se realizeaza in aceeasi zi.

Toate acestea le gasiti la noi, Service Laptop & Calculatoare DrAlex IT situat in Blvd. Iuliu Maniu, nr 57, Sector 6, Bucuresti.

Suna