REPARATIE CARCASA LAPTOP

Nu toate laptopurile sunt facute din materiale rezistente! Sau poate ca sunt, insa tocmai ti-ai scapat laptopul pe jos… Nu esti sigur, dar totusi crezi ca ai nevoie de reparatie carcasa laptop? Ce ar fi sa ne acorzi putina atentie?

De obicei, carcasele laptopului se deterioreaza cu timpul, fie din vina noastra sau nu. De obicei apar probleme cu balamalele si ai nevoie de inlocuire balamale laptop! Insa, in unele cazuri sunt sanse ca doar carcasa sa necesite reparatie. Totusi esti in locul potrivit, ne ocupam de orice tip de inlocuire sau reparatie carcasa laptop, inlocuire balamale laptop. Echipa noastra de technicieni profesionisti se ocupa cu mare precizie de aceste probleme!

CAND AM NEVOIE DE INLOCUIRE SAU REPARATIE CARCASA LAPTOP?

  • Am scapat laptopul pe jos, si l-am spart in colt.
  • Laptopul a cazut de pe birou, s-a spart carcasa.
  • Mi s-a desprins carcasa din anumite puncta la laptop

Pot fi multe motive ce iti dau de inteles ca ai cu siguranta nevoie de inlocuire sau reparatie carcasa laptop. Indiferent de motiv, noi te asiguram ca iti rezolvam problema rapid! O reparatie dureaza in medie 1-2 zile! In cazul in care este necesara inlocuirea piesei respective te asiguram ca ne ocupam in maxim o zi dupa ce piesa de care este nevoie ajunge la noi in service!

 

CAND AM NEVOIE DE INLOCUIRE SAU REPARATIE BALAMALE LAPTOP?

  • Capacul laptopului nu mai sta deschis sau se deschide greu
  • Cand deschid capacul laptopului se aude un sunet urat
  • Am scapat laptopul pe jos si de atunci se deschide capacul foarte greu

Balamalele unui laptop sunt prinse in capacul laptopului si in bottomcase-ul acestuia. Prinderile balamalelor sunt formate din gauri cu suporturi turnate din plastic. Acestea de obicei la un impact mai puternic se uzeaza si se strica, insa exista posibilitatea ca cu timpul din cauza prafului si a altor mizerii stranse acolo, balamalele sa devina sensibile. Odata cu un impact acestea au sanse de 80% sa se rupa sau strambe. In aceste cazuri din pacate ai nevoie de inlocuire balamale laptop. Pentru a te ferii de acest lucru pe viitor iti recomandam sa efectuezi o mentenanta laptopului periodica!

PIESE OEM

Fie ca este vorba de o reparatie a carcasei sau de inlocuire balamale, folosim doar piese de la producator!

IEFTIN

Poti sta linistit! Preturile incep de la 200 lei dar te asiguram ca iti vor ramane si bani de iesit la o pizza cu prietenii! Fiecare operatiune beneficiaza de garantie.