Serviciul de Instalare Windows in Sector 6  se realizeaza in aproximativ 2 ore (cat savurati o cafea), iar codul de licenta este trecut pe factura.

Windows 10 / 11

Ce include o instalare windows profesionala?


O instalare de windows profesionala include urmatoarele:
Configurarea sistemului de operare propriu zis;

 Optimizarea acestuia;
 Instalare drivere:
-placa de baza (chipset).
-placa video (dedicata & integrata).
-driver bluetooth.
-driver camera web.
-placa de sunet.
-placa de retea(wireless & lan)
Instalare antivirus;
 Instalare si configurare programe de baza (chrome, adobe reader, winrar, bsplayer, vlc player, anydesk, extensie blocare reclame);
Instalare suita Microsoft Office (optional licenta separata).

Suna
instalare windows nu vede ssd
Intel Core 11th Gen

Instalare Windows – de ce nu se vede SSD-ul?

Problema intervine când se folosesc SSD-uri tip NVMe. Acestea nu sunt vizibile in timpul instalarii sistemului de operare Windows pentru sistemele cu Intel Generatia 11, un controller despre care Windows-ul nu știe. In mod normal, daca avem un SSD pe SATA sau pe M2 care funcționează in mod SATA, sau chiar un HDD, atunci controllerul respectiv nu ne afectează. Acest controller este utilizat in special in mediul enterprise si oferă un plus de flexibilitate si securitate sporita. Pentru a rezolva aceasta problema, exista 2 solutii. Ori se renunta la acest controller inainte de inceperea procedurii de instalare Windows, ori se va incarca driver-ul necesar pe stick-ul de instalare. Recomandarea noastra este sa nu se renunte la acest controller. SSD-urile NVMe nu sunt văzute de către sistem la fel ca cele SATA. De aceea, la instalare, Windows-ul nu vede SSD-ul NVMe.

Suna
instalare microsoft office sector 6
DrAlex IT

Care este costul serviciului de instalare Windows?

Costurile incep de la 100 lei pentru o instalare basic (instalarea sistemului de operare fara licenta de windows + drivere). Poate urca pana la 300 lei pentru o instalare profesionala. Aceasta din urma include instalare windows cu licenta, suita microsoft office cu licenta, drivere, antivirus, programe de baza, optimizarea sistemului, actualizarile de securitate la zi. De asemenea, oferim suport pentru pregatirea laptop-ului / calculatorului dumneavoastra pentru platformele utilizate in cadrul programului "Scoala Online" si "Work from Home".

Suna
instalare windows 11 pro sector 6
Valabilitate

Ce termen de valabilitate au licentele?

Licentele comercializate de catre Service DrAlex IT vin insotite de un certificat de calitate si o declaratie de conformitate. Acestea sunt valabile pe o PERIOADA NEDETERMINATA si pot fi utilizate pentru un singur PC. Certificam conformitatea produselor cu standardele corespunzatoare. Certificam faptul ca produsele corespund scopului pentru care au fost realizate si se incadreaza in parametrii de calitate, cu obligatia respectarii termenilor de utilizare.

Suna
instalare windows 11 sector 6
Windows 11

La ce perioada de timp este recomandata efectuarea serviciului de mentenanta software?

Recomandam efectuarea acesteia o data pe luna, utilizand programe dedicate acestei proceduri in urma serviciului de instalare windows, recomandate de catre tehnicienii DrAlex IT.

Suna
instalare windows & suita microsoft office
DrAlex IT

De ce este vitala functionarea sistemului de operare in parametrii optimi?
Laptop-ul sau desktop-ul au devenit indispensabile in activitatile pe care le desfasuram, asemenea telefonului mobil. Atunci cand vine vorba de sarcini de serviciu, vizionarea filmelor sau jocuri, este obligatoriu ca sistemul de operare sa functioneze ireprosabil. De aceea noi, la Service DrAlex IT, facem si optimizare atunci cand efectuam acest serviciu clientilor nostri, cel de instalare Windows in Sector 6.

Suna
curatare de praf laptop
DrAlex IT

Cand ai nevoie de mentenanta laptop?

Atunci cand laptop-ul se incalzeste / ventilatorul este zgomotos / se inchide brusc / functioneaza lent / a trecut mai mult de 12 luni de la ultima mentenanta / acesta nu mai functioneaza in parametri optimi, mai mult ca sigur ai nevoie de acest serviciu.

Afla mai multe despre Mentenanta
service laptop reparatii calculatoare sector 6
DrAlex IT

Acest serviciu se realizeaza in aceeasi zi.

Noi avem grija ca lucrurile sa fie asa cum trebuie, asa ca poti sa stai fara griji! Punem pasiune in ceea ce facem, iar preturile sunt prietenoase pentru orice buget, astfel incat sa iti mai ramana bani de o pizza cu prietenii! Toate acestea le gasiti la noi, Service Laptop & Calculatoare DrAlex IT situat in Blvd. Iuliu Maniu, nr 57, Sector 6, Bucuresti.

Suna

Recomandari de utilizare al unui laptop

  • A nu se aprinde laptop-ul imediat dupa ce a stat in frig (apare condensul)
  • A nu se utiliza pe pat, pe genunchi, in apropierea lichidelor sau in zonele cu umiditate ridicata
  • A nu se acoperi gaurile de ventilatie ale laptop-ului
  • A nu se depozita in locuri reci sau foarte calde
  • In cazul in care detineti un animal de companie (caine, pisica), este recomandata verificarea laptop-ului la maxim 12 luni in vederea mentenantei
  • Laptop-urile care au hard disk mecanic trebuiesc transportate intotdeauna intr-o geanta moale pentru evitarea socurilor mecanice

Service laptop Sector 6 DrAlex IT recomanda utilizarea componentelor compatibile laptop-ului dumneavoastra conform specificatiilor oferite de catre producator (baterie, incarcator, display etc.)

Reparatii laptop sector 6 DrAlex IT recomanda efectuarea serviciului de mentenanta 
la 12 luni pentru mentinerea sistemului de racire in parametri optimi de functionare, exceptie facand laptop-urile utilizate la gaming si editare grafica, termenul fiind de 6-8 luni in cazul acestora.