Mentenanta Playstation – Curatare PlayStation 4 Slim & Pro inseamna ca utilizam cele mai bune materiale (pasta termoconductoare, paduri termice) pentru ca dispozitivul dumneavoastra sa fie ca unul nou.

Inamicul ascuns

Praful este inamicul #1 in cazul oricarui ansamblu electronic, provocand foarte usor supraincalzirea sistemului hardware si scurtcircuitarea acestuia.

Suna
mentenanta playstation
DrAlex IT

Ce include o curatare playstation profesionala?

Curatare de praf. Inlocuire pasta termica. Reconditionare ventilator. Verificarea functionalitatii tuturor componentelor. Cosmetizare vizuala.

Suna
cost curatare ps
DrAlex IT

Care este costul acestui serviciu?

Costurile incep de la 200 lei pentru o mentenanta playstation profesionala. Aceasta include: curatare praf, inlocuire pasta termoconductoare, reconditionare ventilator, cosmetizare.

Suna
curatare ps4 pro
DrAlex IT

Care sunt cele mai afectate componente din cauza prafului?

Procesorul si chip-ul grafic, acestea 2 fiind cele care se incalzesc cel mai rapid si au nevoie constanta ca sistemul de racire sa functioneze in parametrii optimi. Recomandam mentenanta Playstation / Curatare PS 4 Slim & Pro la 12 luni. De asemenea, costul inlocuirii acestora este si cel mai ridicat in majoritatea cazurilor.

Suna
mentenanta ps4 pro
DrAlex IT

La ce perioada de timp este recomandata efectuarea serviciului de mentenanta ?

Recomandam mentenanta Playstation / Curatare PS 4 Slim & Pro la 12 luni, pentru a preveni supraincalzirea componentelor electronice si inevitabil arderea acestora.

Suna
curatare ventilator ps4
DrAlex IT

De ce este vitala functionarea sistemului de racire in parametrii optimi?

Daca sistemul dumneavoastra nu beneficiaza de o racire corespunzatoare, fara o mentenanta playstation periodica, exista riscul ca anumite componente sa se supraincalzeasca si sa se arda iar costul ulterior al reparatiei fiind mult mai mare decat daca ar fi fost prevenit acest lucru.

Suna
mentenanta ps4
DrAlex IT

Cand ai nevoie de mentenanta?

Atunci cand playstation-ul se incalzeste / ventilatorul este zgomotos / se inchide brusc / functioneaza lent / aa trecut mai mult de 12 luni de la ultima mentenanta / acesta nu mai functioneaza in parametri optimi, ai nevoie de curatare PS 4 Pro & Slim.

Suna
service laptop reparatii calculatoare sector 6
DrAlex IT

Acest serviciu se realizeaza in aceeasi zi.

Toate acestea le gasiti la noi, Service Laptop & Calculatoare DrAlex IT situat in Blvd. Iuliu Maniu, nr 57, Sector 6, Bucuresti.

Suna