ReparatiE placa video laptop

Service DrAlex IT este un centru autorizat de reparatii laptop ce se ocupa si cu reparatie placa video pentru laptop!

CAT DUREAZA?

Timpul minim pentru reparatii placa video laptop este de 3 zile lucratoare, cu posibilitate de prelungire in functie de piesele defecte care trebuiesc inlocuite.

OFERIM GARANTIE

Garantie de 6 luni la orice reparatie placa video! Insa nu oferim garantie placilor video care au mai avut interventii in alte service-uri.

CAT COSTA?

Costurile incep de la 300 lei. Costul exact va este comunicat dupa ce placa video impreuna cu placa de baza este atent verificata de catre tehnicienii nostri si este posibila interventia pe placa. Daca se constata ca este ireparabila, diagnosticarea este gratuita.

CAND TREBUIE SA AJUNG IN SERVICE REPARATIE PLACA VIDEO?

DACA AI ORICARE DINTRE SIMPTOME TREBUIE SA AJUNGI LA DOCTOR, STIM NOI UNUL SE NUMESTE DR. ALEX IT SI SE OCUPA CU REPARATII PLACA VIDEO LAPTOP

REPARATIE PLACA VIDEO - DIAGNOSTICARE GRATUITA

Diagnosticarea este gratuita, si asa va ramane. De asemenea, daca placa video este ireparabila sau costul reparatiei placii video este foarte mare comparabil cu specificatiile acesteia, NU se achita nici o taxa.

Reparatie placa video laptop Sector 6 ➡️ Service DrAlex IT

 

In momentul in care stim exact pentru ce vom folosi calculatorul / laptop-ul, atunci putem decide ce tip de placa video avem nevoie. Întreținerea ei este esențială. De obicei, costurile de reparație placă video sunt medii.

In cazul in care calculatorul sau laptopul va fi folosit pentru operațiuni generale (navigare pe internet, youtube, filme HD, Microsoft Office, o placă video integrată va va satisface cerintele). 

ATENTIE: Filmele FullHD (sau orice video FullHD), au nevoie de o placa video cu performante bune pentru a rula imaginea fluid.

Daca desktopul sau laptop-ul este folosit pentru montaje video, foto, prelucrari grafice 3D sau gaming aveti nevoie de o placă video dedicata performanta. Efectuăm reparație placă video Intel, nVidia și AMD chiar daca laptop-ul a suferit un soc mecanic si are nevoie de reparatie la carcasa. O placă video puternică poate avea mai multe beneficii pentru o mașină de jocuri sau pentru o utilizare profesională a graficii. Noi oferim suport de mentenanță și reparație placă video.

  1. Performanță în jocuri. O placă video puternică poate oferi o experiență mai fluida și mai rapidă în jocuri, permitând o calitate mai bună a imaginilor și o rată mai mare de cadre pe secundă.

  2. Editare video. O placă video puternică poate face ca editarea video să fie mai rapidă și mai ușoară, deoarece poate procesa mai multe cadre pe secundă și poate gestiona fișierele de dimensiuni mari. Cu cât este mai performantă, șansele să fie nevoie de reparație placă video se diminuează.

  3. Grafică 3D. O placă video puternică poate ajuta la afișarea modelelor 3D. Animațiile vor avea o calitate mai bună și o viteză mai mare.

  4. Utilizarea multiplelor ecran. O placă video puternică poate oferi o performanță mai bună atunci când sunt conectate mai multe monitoare la sistem.

Cu toate acestea, este important să țineți cont de necesitățile specifice ale sistemului dvs. Trebuie să faceți o achiziție potrivită pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună valoare pentru bani. Este foarte important ca tot sistemul să fie menținut în parametri optimi de funcționare pentru o performanță maximă. Recomandăm mentenanța periodică pentru a nu fi nevoie să apelați la serviciul de reparatie placa video.