Reparatii placa video dedicata

DrAlex IT este un service laptop & calculatoare autorizat ce se ocupa si cu reparatie placa video pentru desktop!

CAT DUREAZA?

Timpul minim pentru reparatii placa video este de 3 zile lucratoare, cu posibilitate de prelungire in functie de piesele defecte care trebuiesc inlocuite.

OFERIM GARANTIE

Garantie de 6 luni la orice reparatie placa video! Insa nu oferim garantie placilor video care au fost reparate in alte service-uri de reparatii placa video pentru desktop.

CAT COSTA?

Costurile incep de la 300 lei. Costul exact va este comunicat dupa ce placa video este atent verificata de catre tehnicienii nostri si este posibila interventia pe placa.

CAND TREBUIE SA AJUNG IN SERVICE REPARATIE PLACA VIDEO?

DACA AI ORICARE DINTRE SIMPTOME TREBUIE SA AJUNGI LA DOCTOR, STIM NOI UNUL SE NUMESTE DR. ALEX IT SI SE OCUPA CU REPARATII PLACA VIDEO DESKTOP

REPARATIE PLACA VIDEO - DIAGNOSTICARE GRATUITA

Diagnosticarea este gratuita, si asa va ramane. De asemenea, daca placa video este ireparabila sau costul reparatiei placii video este foarte mare comparabil cu specificatiile acesteia, NU se achita nici o taxa.

In momentul in care stim exact pentru ce vom folosi calculatorul / laptop-ul, atunci putem decide ce tip de placa video avem nevoie.

In cazul in care calculatorul sau laptopul va fi folosit pentru operațiuni generale (navigare pe internet, youtube, filme HD, Microsoft Office, o placă video integrată va va satisface cerintele). 

ATENTIE: Filmele FullHD (sau orice video FullHD), au nevoie de o placa video cu performante bune pentru a rula imaginea fluid.

Daca desktopul sau laptop-ul este folosit pentru montaje video, foto, prelucrqri grafice 3D sau gaming aveti nevoie de o placă video dedicata performanta.

Service DrAlex IT – Reparatii Placa Video recomanda efectuarea mentenantei la 12 luni pentru mentinerea sistemului de racire in parametri optimi de functionare, exceptie facand placa video utilizata la gaming si editare grafica, termenul fiind de 6 luni in cazul acestora.